Tilbage til Alle begivenheder

Michael Carøe synger Frank Sinatra med Aarhus Jazz Orchestra

  • Rådhushallen, Aarhus Rådhus 2 Sønder Allé Aarhus, 8000 Denmark (kort)

Vær med når Aarhus Jazz Orchestra hylder crooneren over alle croonere Frank Sinatra med to koncerter i Rådhushallen.

Lørdag den 7. september
kl. 13:00 og 15:00
Entré: 75 kr.

Publikum bliver inviteret med på en flyvetur til månen – eller i hvert fald tilbage til Frank Sinatras storhedstid, når entertainer og sanger Michael Carøe og Aarhus Jazz Orchestra spiller hits som ”Fly me to the moon” og ”My way” i Rådhushallen. Med et velspillende 16-personers stort orkester under ledelse af den karismatiske dirigent Nikolai Bøgelund sender Michael Carøe os med sin smørbløde stemme tilbage til 50’ernes New York og tilbage til den bigband, som mange forbinder med selve definitionen af et bigband.

Publikum bliver taget i hånden til disse koncerter og ført igennem et repertoire spækket med hits og vittige bemærkninger – og mon ikke, vi alle forlader Rådhushallen med et lille smil på læberne efter en time sammen med Aarhus Jazz Orchestra og Michael Carøe?

Koncerterne i Rådhushallen er arrangeret i et samarbejde mellem Aarhus Jazz Orchestra, Magistraten for Sundhed & Omsorg i Aarhus Kommune og FO Aarhus med ønsket om, at fællesskab og hyggeligt samvær går hånd i hånd med store musikalske oplevelser.

Lyt til Michael Carøe synge “My way” med Frank Sinatra her: